Succes dwing je af

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst? Wel met online marketing. Data van eerdere campagnes is essentieel voor het succes van vervolg campagnes. Of het nu gaat om display advertising, Adwords of Social Media Marketing, de data van het profiel en gedrag van de bezoeker goed te analyseren kunnen vervolg campagnes verder worden geoptimaliseerd. Dit vereist echter niet alleen kennis van data maar ook de inzet van de juiste tools en de mogelijkheid om de beschikbare data aan te vullen met diepgaande demografische data van bezoekers.

Unieke partnerships met organisaties als EDM en Adform geven de Content Factory de mogelijkheid om advertentiebudgetten optimaal in te zetten. Daarbij werken wij vanuit een volledig open calculatie model waardoor er nooit verborgen kosten zijn en de klant exact weet waar het beschikbare budget aan is besteed.

Data is KING

De kracht van programmatic Buying. Dit biedt alle voordelen van adverteren via Adwords, maar dan voor displaymarketing. Samen met de klant wordt de doelgroep, het budget en de verwachte conversie bepaald. De advertenties worden vervolgens via het juiste medium (website) op het juiste tijdstip voor de juiste bezoeker getoond. Dit zorgt voor een ongekend rendement.

Met bewezen algoritmes wordt het online gedrag van bezoekers geanalyseerd en wordt bepaald of de juiste bezoekers zijn aangetrokken. Met voortdurende optimalisatie wordt de bezoeker steeds nauwkeuriger gedefinieerd en de campagne met nog meer rendement uitgerold. Dus geen onderbuikgevoelens maar harde data die niet liegt en bijdraagt aan zeer succesvolle campagnes.

Echte partner

De Content Factory neemt alles voor u uit handen. Wij zorgen niet alleen voor het maken en instellen van de advertenties en de biedingsstrategie, we denken ook met u mee op strategisch niveau. Kortom, full service: van strategiebepaling tot uitvoering. Of u meer bekendheid wilt, meer bezoekers of een hoger verkoopvolume – wij stellen een mediaplan voor u op dat volledig bij uw wervingsstrategie past.

Samen succesvol

Dankzij onze resultaatgerichtheid en onze passie voor data en meetbaarheid, zorgen we dat elke euro maximaal rendeert. Dat doen we op transparante wijze en met zelfvertrouwen. Ons team van hoogopgeleide online marketingspecialisten geeft u real time via een online dashboard inzicht in de status van uw campagne. Samen werken we aan uw online groei en aan het inrichten van een zo effectief mogelijk online marketingproces.